Svaigi spiestu un tīru biešu sulu dzert ir ļoti nepatīkami, jo organismam to pārvārīt ir ārkārtīgi grūti, tā varētu kairināt kuņģa un zarnu traktu.
Mēs iesakām šo sulu jaukt ar citām sastāvdaļām, katru dienu pakāpeniski palielinot biešu sulas daudzumu tajā, lai spētu novērt organisma reakciju.
Biete ir lielisks dārzenis, kas spēj nodrošināt skābju un sārmu līdzsvaru organismā. Bietēs esošais betaīns palīdz organismam daudz vieglāk uzsūkt olbaltumvielas. Tās uzlabos aknu darbību, palīdzot organismam daudz ātrāk izvadīt vielmaiņas gala produktus – atkritumus un šlakvielas, kuras ļoti nepieciešams izvadīt, ja vēlaties zaudēt lieko svaru.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Veselīgie biešu čipsi
Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā pagatavot šo dzērienu!
Tevi noteikti interesēs
- Tuvu stāvoša persona apgalvo, ka zin kāds bija Galkina patiesais mērķis apprecoties ar Pugačovuby Rinalds Bergmanis
- Sulīgi un gardi salāti “Prieks” – ātri pagatavojami, vēl ātrāk pazūd no galdaby Anete Vītola
- 10. jūnijs – nozīmīga diena Senlatviešu kalendārā: rīta rasai piemīt dabas spēks, bet uguns rituāli sargās ģimeni un mājuby Laura Kārkliņa